Viles florides

Molins de Rei el passat mes de juny 2017 es va incorporar en el projectes de Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. I que des de la Regidoria de Turisme volem promoure-ho com un atractiu més a la vila.

La iniciativa atorga entre una i quatre Flors d’Honor per municipi. Molins de Rei va participar en la iniciativa Viles Florides per primera vegada l’any passat 2017 i va estar reconeguda amb dues Flors d’Honor.

Per aquest motiu, a partir de la primavera, època de flors, des de la Regidoria de Turisme es vol organitzar el primer concurs de balcons florits per incentivar el projecte de les Viles Florides com a pol d’atracció  i així crear un entorn propici per als vilatans i turistes.

cartell_balconsFlorits_Molins de Rei

 

INSCRIU-TE AL CONCURS DE BALCONS FLORITS

Descarrega’t les bases del concurs de balcons florits  fent clic aquí

Formulari inscripció

 

TAST MARIDATGE DE VINS I FLORS

Tanmateix, el proper divendres 27 d’abril a les 19 h a la Sala Gòtica, tindrà lloc el Maridatge de vins i flors, que inclourà un tast de 4 vins amb flors i informació sobre les espècies vegetals a càrrec d’Evarist March guia botànic i el sommelier Carles Aymerich. És una activitat gratuïta amb inscripció prèvia enviant un correu electrònic a turisme@molinsderei.cat

 

maridatgevinsiflors

 

turismemolinsderei_2

//]]>