Restauració i Allotjament

Dormir bé i menjar encara millor. Això és el què es trobaran els visitants que s’acostin a Molins de Rei. Una oferta de places hoteleres de qualitat i ben comunicades, combinada amb una gastronomia especial i variada garanteixen una estada impecable a la vila.

Executive_Premier_Room_-_Novotel_Century_Hong_Kong_Hotel

ALLOTJAMENT

Molins de Rei compta amb una molt bona oferta d’hotels que tenen una excel·lent relació qualitat-preu. Les seves immillorables connexions amb la ciutat de Barcelona (tant amb transport públic com amb vehicle privat), fan de la vila un punt de partida ideal per qualsevol viatge de negocis o turístic.

Cal destacar que durant la celebració del Festival de Cinema de Terror (mitjans de novembre) i, sobretot, durant la Fira de la Candelera (finals de gener), tots els hotels de Molins de Rei registren una altíssima ocupació, pel què es recomana reservar habitació amb la màxima antelació possible.

Setembre'14-18075

RESTAURANTS

Si parlem de gastronomia, Molins de Rei és sinònim de qualitat i varietat. Desenes de restaurants competeixen per oferir la cuina més imaginativa possible. Cuina oriental, japonesa, basca, mediterrània, italiana… sense oblidar les especialitats locals, permeten exhibir un ventall d’oferta extraordinari.

La millor manera de constatar la qualitat de la cuina local és assisitr a les Jornades Gastronòmiques que tenen lloc a finals de setembre, pocs dies abans de la Festa Major. En aquesta activitat hi participen els restauradors i els comerciants, i consisteix en elaborar una recepta en directe que posteriorment poden tastar els assistents.

LA CORADELLA

És el plat que s’identifica amb Molins de Rei. Els primers traginers que venien fa més de 160 anys a mostrar i vendre els seus productes a la Fira de la Candelera menjaven aquest plat fet a base de menuts de xai. El regaven amb vi i l’acompanyaven amb pa, de manera que adquirien les calories necessàries per afrontar les seves feixugues jornades de treball.

La Coradella mai s’ha deixat de fer, més aviat al contrari. Els restaurants locals competeixen per veure qui fa la millor recepta, i els blogs i les revistes especialitzades cada vegada publiquen més articles sobre aquest plat. Qui vingui per la Candelera podrà comprovar com totes les cartes inclouen la Coradella que, al menys un cop a la vida, s’ha de provar.

//]]>