L’Ajuntament fa actuacions urgents a Sant Pere de Romaní i en negocia l’adquisició
26 maig, 2017

Demostració en viu del Restaurant El Tast

El Restaurant El Tast va presentar aquest dijous una proposta gastronómica molt estiuenca, el Gelée de pebrot farcit de brandada de bacallà amb coulis d’alls tendres. Durant la demostració en viu, que va tenir lloc a la Sala Punt de Comerç, els assistents van aprendre a preparar el primer plat del menú gastronòmic proposat per El Tast amb motiu de la II Mostra Gastronòmica.

Us deixem unes fotografíes de l’esdeveniment.

 

20170525_dan_costa_tast_gastronomic_00420170525_dan_costa_tast_gastronomic_00520170525_dan_costa_tast_gastronomic_006

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

//]]>